AV Partner Nederland

Video, licht- en geluid oplossingen op maat

HD Rent is specialist in evenement techniek en de beste AV Partner van Nederland. We hebben inmiddels bij vele projecten onze diensten en kennis in mogen zetten, of dit nu een groot evenement betreft of een kleinschalige vaste installatie in een vergaderzaal, bieden wij maatwerk. Dit vanuit Ermelo, Amsterdam of Utrecht. Bent u op zoek naar een betrouwbare AV Partner ergens in Nederland? Vraag dan een offerte aan bij HD Rent, wij bieden meer dan u vraagt!

BESTE PRIJSGARANTIE

Huur alle AV apparatuur tegen de juiste prijs bij Hd-Rent. Wij hanteren altijd scherpe prijzen en staan hier 100% achter. Daarnaast staan onze service afdeling altijd voor je klaar.

Vrijblijvend een offerte vragen

Kopen of huren van audiovisuele apparatuur

Voor de audiovisuele inrichting van locaties bent je ook  bij HD-Rent aan het juiste adres. Met de verkoop van deze installaties bieden we een audiovisuele totaaloplossing; een naadloze koppeling tussen lichtsystemen, geluidsinstallaties en beeld- of videoapparatuur waar u langere tijd op kunt vertrouwen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor losse audiovisuele elementen zoals geluidsinstallaties, beeldapparatuur en professionele verlichting.

Contact opnemen

Live events
Totaal oplossing voor Festivals, Dj event en meer

Oline of live event, hybride Seminar?

Een seminar is een omvangrijke bijeenkomst rond een bepaald onderwerp, waarin deskundigen, meestal via lezingen, kennis met elkaar delen. In vergelijking met een congres is een seminar meer gericht op kennis zenden. Een seminar kan zowel als een fysieke bijeenkomst of als een online bijeenkomst worden georganiseerd. De overeenkomsten zijn groot, maar er zijn ook verschillen.

Bij een fysieke bijeenkomst is er vaak ruime mogelijkheid om met medebezoekers te netwerken. Bij een online seminar is het bezoekerspotentieel echter onbeperkt groot. Immers kan iedereen met de juiste link aan het seminar deelnemen. Daardoor is het bereik van een online seminar vele malen groter. Een fysieke bijeenkomst wordt beperkt door het maximale aantal per locatie of de reisafstand. Daarnaast is een online seminar aanzienlijk goedkoper. Denk onder andere aan de locatiehuur en horeca voor alle gasten.

Wisselwerking tussen on- en offline

Tegelijkertijd zijn de voordelen van hybride er volop: de kosten zijn lager, het scheelt reistijd en het is veel groener. Een ander, vaak onverwacht, voordeel is dat het publiek digitaal veel sneller z’n hand opsteekt in een online sessie dan in een zaal. Jij krijgt daardoor vanuit de digitale omgeving veel interactie, wat ook weer effect heeft op het publiek in de fysieke locatie. Dit zorgt voor een sterke wisselwerking tussen de on- en offline wereld.

Geïnteresseerd om uw seminar(s) aan te bieden? Laat ons uw ideeën weten en we zorgen dat het werkelijkheid wordt.

Samenwerkende bedrijven

HD Rent heeft dankzij een brede en loyale klantenkring een stevige positie in de markt. We streven naar een duurzame samenwerkingen of het nu gaat om een tijdelijke audiovisuele dienst of doorlopende projecten. Binnen ons eigen bedrijf hechten we veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Samenwerken met een vast team van experts. Dit komt de kennis en uitvoering ten goede.