AV Verhuur Veluwe

Specialist in professioneel beeld en geluid

HD Rent is uw vertrouwde partner voor uiteenlopende beeld- en geluid toepassingen en AV Verhuur op de Veluwe. Van Grote evenementen tot kleine feesten. Met brede toepassingen in hotels, bungalowparken, events, congressen, beurzen en bedrijven. Wij streven altijd naar de beste oplossing en geven daarom een gedegen advies. Wij maken uitsluitend gebruik van de de meeste bekende merken.

Audiovisueel vakwerk van de Veluwe

We mogen weer van start! Dat betekent dat we niet meer wachten op wat wel en niet mag, Nederland is niet meer te houden! Heeft u ook iets te vieren? Doe het dan goed. Laat uw licht en geluid verzorgen door HD Rent uit Ermelo. HD Rent is al jaren een graag geziene gast op feesten en partijen in heel Nederland meer zeker op de Veluwe.

Vraag uw offerte aan

Verhuur audiovisuele middelen
Laat u adviseren

Ervaren audiovisueel partner

Wij hebben jarenlange ervaring in verhuur van alle mogelijke artikelen voor kleine en grote evenementen. Wij maken van ieder event ongemerkt een technisch hoogtepunt. Want zeg nou zelf? Het moet toch in 1 keer goed? Ons team denkt daarom altijd in mogelijkheden. Als klant kunt u altijd een beroep doen op ons uitgebreide netwerk.

Samenwerkende partners

Licht geluid advies is erg belangrijk. Want ieder evenement vraagt een unieke aanpak. Daarom adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies op maat. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Op een belangrijke eventdag wil je niet bezuinigd hebben op licht en geluid, dit moet gewoon goed zijn en is van grote waarde op het resultaat. Slechte apparatuur blijft bezoekers nog lang bij, als het goed is hoor je niets. Dat is wat we graag willen.