Over HD Rent

Acht jaar geleden begon Daniël Hootsmans HD-rent, een bedrijf voor licht en geluid tijdens evenementen. Inmiddels runt de ondernemer samen met Frank Zijdel een one-stop-shop en ontzorgen zij organisatoren van onder anderen de EO Jongerendag, de Vrienden van Amstel Live en grote congressen en beurzen.

Daniël en Frank organiseren met hun team het ontwerp, de logistiek en de techniek. ,,We bieden een ‘totaaloplossing’ voor de opdrachtgever.” Wat dat betreft denkt deze ondernemer dan ook alleen maar in oplossingen. ,,we willen bij alles wat ik doe, plezier uitstralen. Daar lopen we dan ook graag een stapje harder voor.” Daarmee maken we het verschil. ,,Het organiseren van een evenement doe je dan ook samen,” zo stellen de heren.

Maatwerk

In deze branche zijn vooral de budgetten de uitdaging. Keer op keer maakt HD-rent maatwerk. Bij ieder evenement wordt de indeling van het terrein vooraf duidelijk in kaart gebracht. Met hun expertise geven Daniel en Frank de klant advies en ondersteunen ze dit met 3D visuals. Zo kunnen ze goed laten zien wat er nodig is en ziet de klant hoe een en ander eruit komt te zien. ,,Het is een kwestie van samenwerken. Het is heel belangrijk om goed te weten wat de klant verwacht zodat we samen doelen kunnen realiseren.”

Maximale beleving

Uiteraard leveren Daniel en Frank met hun team creativiteit, professionaliteit, snelheid, en kwaliteit. Het belangrijkste is een maximale beleving te creëren voor de bezoekers. Dat doen we met professioneel licht, geluid en presentatiemiddelen.” Steeds vaker komt daar de LED Wall bij. Hierdoor moet de ondernemer blijven investeren. Daniel: ,,Dat kan alleen als je door kunt groeien. Toen ik acht jaar geleden begon, ging die groei mega langzaam. Jarenlang moest ik apparatuur inhuren en dat kostte veel geld.” Inmiddels hebben Daniel en Frank, kunnen investeren. Daardoor heeft HD-rent een groeispurt kunnen maken.