Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Motion

Geplaatst op door in de categorie

HD-Rent heeft alle mogelijke bewegingstechnieken in huis voor een onvergetelijke show of presentatie. Motor takels, lieren, draaischijven, bewegende displays en trussen, railsystemen en hydraulische liften. Wij hanteren de hoogst mogelijke veiligheid standaarden. Hierdoor is HD Rent een betrouwbare partner en dragen wij zorg voor een vlekkeloos evenement. Omdat het gewoon goed moet zijn, er is geen tweede kans in een live moment.

 

Lees meer

Complexe video techniek

Geplaatst op door in de categorie

HD-rent - audiovisuele partner

Wij houden van complexe video techniek!

Live TV Shows, interactieve video en grote LED schermen, dat is waar we blij van worden. De mogelijkheden zijn oneindig en onze engineers hebben de juiste kennis en kunde om het geheel vlekkeloos te laten verlopen. Wij brengen uw plan tot leven.

Neem contact met ons op om uw plannen te bespreken.

 

Lees meer

Live events

Geplaatst op door in de categorie

Concert

Concerten, tours, festivals, dance shows, musicals.

Alle live events moeten een visuele en akoestische beleving zijn voor de bezoekers.

Dit is speciaal een uitdaging voor onze technische mensen achter de schermen. De technische en logistieke eisen zijn heel divers. De verwachtingen zijn altijd hoog. Een betrouwbare partner voor uw evenement op het gebied van licht, video, geluid is onontbeerlijk. HD Rent is klaar voor de uitdaging. Wij pakken de regie en brengen uw evenement naar een hoger plan.

Wij gaan graag met u in gesprek.

Lees meer

Bedrijfs events

Geplaatst op door in de categorie

Bedrijfs events

Bedrijf events, congres techniek, conferenties, beurzen, personeelsfeesten, kick-off of vergaderingen. Voor bijna alle bedrijven die zichtbaar willen zijn intern of juist op externe locaties HD Rent is totaal leverancier voor alle mogelijke events op het gebied van licht, geluid, LED en Video presentaties.

Als bedrijf wil je het verschil maken door op de juiste manier zichtbaar te zijn met een totaal beleving. Een blijvende impact creƫren op je bedrijf en/of je gasten.

HD Rent mag zichzelf event-designer noemen. Met oog voor alle technische en visuele aspecten die komen kijken bij de organisatie van kleine tot zeer grote events. Of er nu 10 of 10.000 bezoekers zijn, HD Rent draagt zorg voor een onvergetelijk evenement.

One stop-shop voor uw event producties!

 

 

Lees meer