Audiovisueel

HD Rent, uw audiovisueel partner draagt zorg voor een vlekkeloos verloop van uw event. U wil moeiteloos een vergadering, persconferentie, presentatie, meeting of evenement rechtstreeks uitzenden via het internet? Of is de wens om een videoconference te organiseren? Of een combinatie daarvan én met mensen in de zaal en thuis?

Live streamen van vergadering, event of meeting?

Van het verzorgen van een kleine set-up of zeer uitgebreid met meerdere camera’s, licht en draadloze microfoons, LED-schermen, PowerPoint presentaties, tekst en/of videofilmpjes tot het inrichten van een complete tv-studio.
Wat uw technische wensen ook zijn, HD Rent kan hierin professioneel en met de beste apparatuur faciliteren. Maak gebruik van onze professionele en veilige live-streamingdienst en hybride oplossingen.

Ledwall huren?

Een ledscherm of ledwall kunt u huren voor bijvoorbeeld een tv studio, een filmvoorstelling, live televisie, als sponsor billboard, sportwedstrijden, live camera, bij podia, op evenementen, festivals,  feesten, uitvaart, reclame en promotie, crowd- en trafficmanagement. Voor elke gelegenheid verhuren wij het juiste scherm voor jou!

Bekijk hier de mogelijkheden

Uw congres in goede handen

Bij een fysieke bijeenkomst is er vaak ruime mogelijkheid om met medebezoekers te netwerken. Bij een online seminar of congres is het bezoekerspotentieel echter onbeperkt groot. Immers kan iedereen met de juiste link aan het seminar deelnemen. Daardoor is het bereik van een online seminar vele malen groter. Een fysieke bijeenkomst wordt beperkt door het maximale aantal per locatie of de reisafstand. Daarnaast is een online seminar aanzienlijk goedkoper. Denk onder andere aan de locatiehuur en horeca voor alle gasten. HD-Rent verzorgt uw online congres snel en moeiteloos.

Online cursus
Leren was nog nooit zo efficient

HD-Rent, de AV vakman voor elk event

Wat kost geluidsinstallatie huren?

Geluidsinstallatie huren is altijd nodig voor een evenement. Waar moet je aan denken als je licht en geluid gaat huren voor een evenement?
Geluid moet voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Zo is het heel belangrijk dat het voor iedereen prettig voelt, niet te hard of juist te zacht. Dat geld ook voor een licht installatie. Er is niets zo vervelend als een slecht werkende installatie. Licht en geluid voegen iets toe aan de beleving, daar gaar het om. Dit is in alle gevallen maatwerk van de vakman.
Om dan even terug te komen op de vraag wat het kost; dat begint bij een paar honderd euro voor een klein feest maar is pas nauwkeurig te berekenen als we uw wensen in kaart hebben gebracht.