AV Rental Nederland

Wilt u evenementen ondersteunen met passende belichting en helder geluid? Heeft u hiervoor tijdelijke of permanente audiovisuele installaties nodig op uw locatie? Met de ervaring en kennis van HD-Rent is dat gegarandeerd geen probleem. Wij beschikken over een breed assortiment. Wij leveren de audiovisuele techniek voor elk event: van een online stream tot zakelijke meeting tot aan omvangrijkere events, festivals, bedrijfsopeningen en congressen.

Waarom HD-Rent?

  1. Wij helpen u met het juiste apparatuur vinden
  2. Leveren altijd maatwerk
  3. Leveren alles uit eigen voorraad
  4. Korte lijnen
  5. Snel en vakkundige installatie

BESTE PRIJSGARANTIE

Huur alle AV apparatuur tegen de juiste prijs bij Hd-Rent. Wij hanteren altijd marktconforme en scherpe tarieven. Daarnaast staat onze service afdeling altijd voor je klaar.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Kopen of huren van audiovisuele apparatuur

Voor de audiovisuele inrichting van locaties bent je ook bij HD-Rent aan het juiste adres. Met de verkoop en verhuur van deze installaties bieden we een audiovisuele totaaloplossing; een naadloze koppeling tussen lichtsystemen, geluidsinstallaties en beeld- of videoapparatuur waar u langere tijd op kunt vertrouwen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor losse audiovisuele elementen zoals geluidsinstallaties, beeldapparatuur en professionele verlichting.

Contact opnemen

Live events
Totaal oplossing voor Festivals, Dj event en meer

Oline of live event, hybride Seminar ?

Een seminar is een omvangrijke bijeenkomst rond een bepaald onderwerp, waarin deskundigen, meestal via lezingen, kennis met elkaar delen. In vergelijking met een congres is een seminar meer gericht op kennis zenden. Een seminar kan zowel als een fysieke bijeenkomst of als een online bijeenkomst worden georganiseerd. De overeenkomsten zijn groot, maar er zijn ook verschillen.

Bij een fysieke bijeenkomst is er vaak ruime mogelijkheid om met medebezoekers te netwerken. Bij een online seminar is het bezoekerspotentieel echter onbeperkt groot. Immers kan iedereen met de juiste link aan het seminar deelnemen. Daardoor is het bereik van een online seminar vele malen groter. Een fysieke bijeenkomst wordt beperkt door het maximale aantal per locatie of de reisafstand. Daarnaast is een online seminar aanzienlijk goedkoper. Denk onder andere aan de locatiehuur en horeca voor alle gasten.

Wisselwerking tussen on- en offline

Tegelijkertijd zijn de voordelen van hybride er volop: de kosten zijn lager, het scheelt reistijd en het is veel groener. Een ander, vaak onverwacht, voordeel is dat het publiek digitaal veel sneller z’n hand opsteekt in een online sessie dan in een zaal. Jij krijgt daardoor vanuit de digitale omgeving veel interactie, wat ook weer effect heeft op het publiek in de fysieke locatie. Dit zorgt voor een sterke wisselwerking tussen de on- en offline wereld.

Geïnteresseerd om uw seminar(s) aan te bieden? Laat ons uw ideeën weten en we zorgen dat het werkelijkheid wordt.

Samenwerkende bedrijven

HD rent is de one-stop shop voor AV-services. Klassieke technische services, zoals verlichting, audio- en video-ondersteuning. Specialistische services, zoals videotechniek en motion: alle soorten bewegingstechniek, waaronder draaischijven, railsystemen en displays. Ook totaalproducties nemen we onder onze hoede, van vergunningsaanvraag tot maatwerkconstructies en meubilair.

Stel je voor: verlichting golft boven het publiek, uit het niets verschijnt de moderator op een zwevend podium uit het dak, het led-scherm splitst in tweeën en dansers verschijnen met hun openingsact.