AV Partner

Video, licht- en geluidoplossingen op maat en voor iedere toepassing

AV Partner en specialist in evenemententechniek, beeld, geluid en livestream. Of het nu een groot event betreft of en congress, HD-Rent is de specialist van de Veluwe en ver daarbuiten.

Uw feest of event zonder zorgen met de beste AV techniek!

HD RENT IS DE ONE-STOP SHOP VOOR AV-SERVICES . KLASSIEKE TECHNISCHE SERVICES, ZOALS VERLICHTING, AUDIO- EN VIDEO-ONDERSTEUNING. SPECIALISTISCHE SERVICES, ZOALS VIDEOTECHNIEK EN MOTION: ALLE SOORTEN BEWEGINGSTECHNIEK, WAARONDER DRAAISCHIJVEN, RAILSYSTEMEN EN DISPLAYS. OOK TOTAALPRODUCTIES NEMEN WE ONDER ONZE HOEDE, VAN VERGUNNINGSAANVRAAG TOT MAATWERK CONSTRUCTIES EN HET MEUBILAIR.

Live op tv? Dan moet het gewoon goed zijn!

Wij houden van complexe video techniek!

Live TV Shows, interactieve video en grote LED schermen, dat is waar we blij van worden. De mogelijkheden zijn oneindig en onze engineers hebben de juiste kennis en kunde om het geheel vlekkeloos te laten verlopen. Wij brengen uw plan tot leven.

Neem contact met ons op om uw plannen te bespreken.

Complexe Videotechniek, daar lopen we warm voor!

Een evenement is geslaagd als alles gewoon goed werkt, daarvoor doen wij alles! Het lijkt zo simpel, maar dat is het natuurlijk niet. De kunst is dat wij ons werk kunnen doen en dat uw gasten daar niets van merken. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf  zijn we in staat om snel in te spelen op de actuele vraag.