Licht en geluid Veluwe

Licht en geluid huren op de Veluwe? Dan bent u bij HD Rent aan het juiste adres. Vanuit Ermelo werken wij door het hele land. Onze AV Specialisten dragen zorg voor een onvergetelijke dag en een onberispelijke dienstverlening. Van een grote LED-Wall tot een live TV uitzending en alles daartussen kunnen wij verzorgen.

Motion techniek

HD-Rent heeft alle mogelijke bewegingstechnieken in huis voor een onvergetelijke show of presentatie. Motor takels, lieren, draaischijven, bewegende displays en trussen, railsystemen en hydraulische liften. Wij hanteren de hoogst mogelijke veiligheid standaarden. Hierdoor is HD Rent een betrouwbare partner en dragen wij zorg voor een vlekkeloos evenement. Omdat het gewoon goed moet zijn, er is geen tweede kans in een live moment.

Ik wil meer weten

Perfect geluid op uw event

Geluid is de smaakmaker van uw event! Niet iedere organisator van een beurs, congres of bedrijfsevenement denkt goed na over het grote belang van goed geluid. En dat is ontzettend jammer, want goed verstaanbaar geluid dat vakkundig wordt geregeld is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement. Een onvergetelijk event neerzetten en een onvergetelijke indruk achterlaten? Vergeet het geluid niet.

Wij vertellen alles over goed geluid

Concert
Als het beeld en geluid gewoon goed moet zijn

Beeld en geluid bij trouwen

Op de grote dag zijn er een paar belangrijke momenten die je hoe dan ook niet mag missen of die je wil uitlichten. Denk aan het moment waarop bruid en bruidegom elkaar treffen op de dansvloer. Je wilt de emotie van hun gezicht af zien spatten. En als bruidspaar sta je die dag natuurlijk in de spotlights! HD Rent levert licht en geluid met gevoel voor dit soort momenten. Geen storende cd’s of usb sticks maar gewoon goed en smaakvol uw trouwerij begeleid.

Het verzorgen van licht en geluid tijdens uw feest is ronduit vakwerk! HD Rent is DE vakspecialist van de Veluwe en ver daarbuiten.