Audiovisueel Partner

Uw audiovisueel partner, is HD Rent! Strategisch partner in audiovisuele techniek en niet alleen leverancier van audiovisuele middelen. Wat we daarmee precies bedoelen? HD Rent levert alle AV techniek voor, Congressen, Vergadersystemen, feesten, concerten, videoconferencing, presentatiesystemen. Bedrijven die regelmatig gebruik maken van audiovisuele middelen, kunnen al jaren bij HD-Rent terecht. ‘Maar we zijn natuurlijk veel méér dan leverancier alleen! Onze opdrachtgevers willen vooral ontzorgd worden. Samenwerken met iemand die mee denkt, flexibels is en alle kennis en vakmanschap in huis heeft om er een geweldig succes van te maken.

Strategisch partner in audiovisuele techniek

We combineren een uitgebreid productassortiment met de specialistische kennis van onze technici. Zo ontwikkelen we uiteenlopende visuele producties. Van spectaculaire live events tot onvergetelijke andere live productie. Wij denken graag creatief mee in waanzinnige visuele oplossingen.

 

Verhuur van audiovisuele middelen voor uw event.

Audiovisueel Partner: Uw vertrouwde partner voor ieder event

Vraag nu een offerte aan voor het huren voor:

Offerte

Live Event
Let the party start

Goed feest

De mensen van HD-Rent zijn in staat om ieder feest, concert, modeshow of expositie tot in perfectie te verzorgen! Geen verrassingen achteraf en op een persoonlijke manier.

HD-Rent is een no-nonsens, creatief, deskundig audiovisueel partner van de Veluwe. Wij zijn landelijk maar ook internationaal actief en van Brussel tot Noord Groningen en alles wat daar tussen ligt. HD-Rent zorgt dat jullie te organiseren event of feest, echt een feest wordt. Ontzorgen is ons vak! Samen sparren?