Debatten

Het organiseren van debatten kan je met een gerust hart over laten aan HD-Rent. De beste middelen, apparatuur voor een offline of online debat, plaatsen we voor je met de grootste zorg

Het organiseren van een succesvol debat is altijd maatwerk en vraagt de grootst mogelijke zorg voor details. Wie is er aanwezig, wat wil de doelgroep ervaren en welke stellingen worden er behandeld? Is de locatie afgestemd op de doelgroep? Als leverancier van audiovisuele middelen kunnen wij daarin een grote bijdrage leveren die net het verschil kan maken tussen ‘ gewoon een debat’ of een ‘groot succes’.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van online congressen, en offline events maken HD-Rent een betrouwbare partner die ontzorgd in alle gevallen. U mag van ons verwachten dat we zelfs in de meest onverwachte situaties, professioneel handelen. Ook als het even spannend is/wordt…

Een aansprekend debat is goed georganiseerd

  • De boodschap, doelstelling en doelgroep zijn zorgvuldig in kaart gebracht
  • Er is een helder programma opgesteld. De sprekers en de inhoud van de stellingen zijn bekend. Er zijn een aantal scherpe vragen gesteld en er is achtergrond info bekend over de sprekers.
  • De stellingen worden vooraf besproken met de deelnemers, het is natuurlijk voor een spannend debat wel wat tegenstellingen nodig in de meningen. Als iedereen het met elkaar eens is, dan is er geen debat.
  • De aankleding, logistiek op de locatie zijn helder voor iedereen. Beoekers, catering en audiovisueel weten waar ze moeten zijn en welke ruimte ze kunnen gebruiken.
  • Een goede en scherpe dagvoorzitter maakt of breekt een debat en houdt het debat scherp en gaande. Bepaal de keuze voor een dagvoorzitter/ spreker zorgvuldig.

Licht en geluid is soms wat ondergeschoven maar dit zijn juist de sfeer bepalers van een goed debat. En mocht onverhoopt de stroom of verbinding weg vallen, dan mag je rekenen op de professionele inzet van een goed geolied team ipv een handige voorbijganger.

Bekijk hier wat er komt kijken bij een debat

Debatten